Selecteer een pagina
Open avond

Een mindfulness, sharing en muziek reis voor mensen die actief zijn op het gebied van activisme, maatschappelijke vraagstukken en rechtvaardigheid.

Zondag 13 maart – 15:00-17:00

Locatie:
Centrum voor Mindfulness
Raadhuisstraat 15, 
1016 DB Amsterdam

  • Programma:
  • E14:30-15:00 Inloop
  • E15:00-15:10 check-in & introductie
  • E15:10-15:40 mindfulness meditatie
  • E15:40-16:00 sharing circle
  • E16:00-16:10 pauze
  • E16:10-16:40 muziek meditatie en soundjourney
  • E16:40-17:00 uitloop.

“Without inner change there can be no outer change. Without collective change, no change matters.”
– Angel Kyodo Williams.

Achtergrond:
Om verandering in de praktijk te brengen is het belangrijk om voor jezelf, je naasten en relaties te zorgen op mentaal, spiritueel en lichamelijk vlak. Dit om te voorkomen dat we onszelf uitputten en/of door vermoeidheid, pijn of frustraties negatieve energie doorgeven aan onze omgeving.
Daarnaast is het belangrijk om gehoord te worden, je verbonden te voelen met anderen en een gevoel van gemeenschap te hebben. Dit is vooral ook van belang voor mensen die bezig zijn met dekolonisatie vraagstukken en het process eromheen, wat als een eenzaam pad kan worden ervaren of waarin mensen zichzelf te weinig momenten van rust gunnen.
Wat doen we?
Tijdens de maandelijkse Mindful Community Gathering sessies, georganiseerd door Center of Peace & Aralez, komen we samen voor een combinatie van mindfulness oefeningen, een sharing circle en een soundjourney met klanken en muziek. Het doel van de Mindful Community Gathering is om mensen tot rust te brengen en vanuit het hart te kunnen delen.
Wie kunnen meedoen?
Het programma bieden we aan op donatie basis en is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met mindfulness, meditatie en of sharing circles om mee te kunnen doen.
Donaties & aanmelding:
Gesuggereerde donatie is tussen de 5 en 15 euro. In verband met beperkte plekken is het belangrijk om je van te voren aan te melden. We zorgen voor voldoende afstand en houden rekening met corona maatregelen en veiligheid.
 

Meld je hier aan voor de Mindful Community Gathering van zondag 13 maart:

14 + 6 =