Selecteer een pagina

Center of Peace officieel online!

Het is zover! Center of Peace is officieel online!

 

Wat is Center of Peace?

Center of Peace is een online en offline meditatieplatform dat is opgericht met het doel om mindfulness meditatie toegankelijk en inclusief te maken. Center of Peace biedt meditatielessen, workshops en trainingen gericht op het cultiveren van innerlijke rust, heling, zelfcompassie en kracht, vanuit een cultuur-sensitieve en inclusieve benadering van meditatie en spiritualiteit. Al het aanbod is inhoudelijk opgezet vanuit zowel Oosterse als Westerse leringen over spiritualiteit. Denk hierbij aan de Vipassana en Zen tradities, maar ook de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) en Compassionate Living (MBCL) curricula.


Wat bieden we aan?

Momenteel bestaat ons aanbod uit het volgende:

  1. Open avonden
  2. Workshops
  3. De 8-weekse MBSR training

De open avonden en workshops worden gratis aangeboden, waarbij je de mogelijkheid hebt om een eigen bijdrage te leveren. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel je wilt én kunt betalen voor de open avonden en de workshops. De 8-weekse MBSR training, heeft daarentegen wel een vaste prijs, omdat deze (volledig of gedeeltelijk) door de zorgverzekering wordt vergoed.

Leer hier meer over het aanbod en schrijf je in!


Wie ben ik?

Mijn naam is Fatima Kamal. Ik ben mindfulness en meditatie leraar en heb Center of Peace opgericht vanuit een missie en visie om meditatie breed toegankelijk en inclusief te maken door in de kern aandacht te besteden aan diversiteit, inclusie en sociale ongelijkheid. Daarbij bied ik trainingen en workshops aan die ook aansluiting vinden op de verscheidene culturen, religies, gender, sociaal economische klassen en etniciteit van waaruit onze samenleving bestaat. Op deze manier beoog ik meditatie, wat een essentieel onderdeel is van een gezond en gelukkig leven, inclusief en toegankelijk te maken.

Lees hier meer over mij.

Volg Center of Peace op social media en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Datum: 12.04.2021

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.